Viasat

 Viasat

Viasat var en av dem första operatörerna i Sverige med TV-abonnemang so erbjuder både parabol och så kallad fibertv. Viasat har även dem största sporträttigheterna i Sverige.

 

Viasat tvabonnemang

Viasat är via sitt väldigt stora och breda utbud av tvkanaler en av Sveriges absolut största distributör på det här området. Med Viasat broadcasting ingår det tvkanaler så som sportkanaler, filmkanaler, undergållning, TV6, TV3 , TV10 och TV8 med flera. Och inom satellitTV är Viasat utan konkurrens Sveriges absolut största distributör och det är med hjälp deras egna kanaler som det utgör grunden för hela deras paket och som även kompletteras med tvkanaler från till exempel. CNN, Disney Channel med flera.

 

I den djupa grunden så ägs Viasat utav Investmentbolaget Kinnevik Investment AB som genom deras företag MTG äger Viasat. Men det är inte enbart inom Sverige och hela Norden som vi har möjligheten att använda oss utav tvkanal utbudet från Viasat utan det kan även dem baltiska länderna Estland, Lettland, Litauen och även Ukraina kan ta del utav Viasat tv kanalutbud.

 

Viasat distribuerar alla sina tvkanaler via parabol och fiber, och även vilken Tvdistributör du än använder dig utav så har du möjlighet att välja till Viasats tvkanalpaket och tvkanalsutbud.

 

Viasat erbjuder även alla sina kanaler via flera olika stora breda tvkanalpaket som till exempel ett Filmpaket där du kan och får ta del av det allra bästa och senaste från gamla och nya filmer, här finner du även ett sportpaket där du alltid kan hålla dig fullt uppdaterad med vad som händer inom den stora sportvärlden världen över.

 

Ett viasat tv kanal paket passar hela den stora familjen, om du så är intresserad av sport, film, serier eller vad det nu kan tänkas vara så är Viasat något för dig.

 

Viasat Silver

Tvkanalpaketet Viasat Silver innehåller en väldigt bra blandning utav underhållning, dokumentärer samt många bra barnkanaler. Viasat Silver är ett väldgt bra paket för ”vardagstittaren” helt utan några specifika önskemål på fler sport eller filmkanaler.

 

Viasat Silver med 34 st kanaler i 27 månader för endast 255kr/mån

 

 

Viasat Silver plus extra Film

Med Viasat Silver film så får du med detta paket Viasat Silver men även Viasat’s stora utbud av filmkanaler. Viasats filmkanaler består utav totalt sex stycken väldigt bra kategoriserade filmkanaler och innehåller alla nya filmpremiärer varje vecka. www.simkort.se www.mobilabonnemanget.se www.mobilpart.se www.tvabonnemang.se

 

 

Viasat Silver + Film med 43 st kanaler i 27 månader för endast 405kr/mån

 

Viasat Silver plus Sportkanaler

TV Kanalpaketet Viasat Silver inklusive Sport innehåller allt som erbjuds i kanalpaketet silverpaketet men du får även ta del av Viasat’s stora utbud av sportkanaler. I detta heta kanalpaket så får du ett riktigt grymt tvsportpaket med bland annat tävlingar somPremier league, Champions league och Ligue 1 inom Fotbollen samt stjärnspäckade NHL inom ishockey.

 

Viasat Silver + Sport med 41 st kanaler i 27 månader för endast 495kr/mån

 

 

 

Viasat Guld

Med viasat Guld så inkluderar du samtliga av dem ovanstående paketen, du får helt enkelt allt som viasat erbjuder, deras största och bästa paket. Du får allting som ingår i tv kanal paketet Viasat Silver, samt sport och samt deras filmpaket. Men det är mer än så du får även tillgång till ett enormt stort paket utav dem senaste barnkanalerna. Detta är som sagt Viasat’s största tv kanal paket som inkluderar fulla rättigheter på alla deras tv kanaler.

 

Viasat Guld med 50 st kanaler i 27 mån för endast 585kr/mån

 

Extratjänster hos Viasat

Kanalpaketet Viasat hela huset

 

Med Viasat "hela huset" så får du möjligheten att kunna välja upp till totalt 3 stycken extra TVkanal-kort. Vilket innebär att det betyder att du kan ha samma kanalutbud på upp till total fyra olika TV-apparater i hela ditt hushåll. Hos Viasat benämns det hela som tvilling, trilling och fyrlingkort beroende på hur många extrakort du önskar dig.

 

 

Viaplay

 

Du vet vell att du som kund hos Viasat alltid har fri tillgång till det optimala Viaplay direkt i din TVbox, mobil, surfplatta, padda, dator, pc och mobiltelefon var du än befinner dig när du vil. Där kan du zappa mellan TVprogram, serier och filmer som redan sänts på TV och titta på dem i efterhand. Ditt tvkanalpaket hos viasat återspeglar ditt kanalutbud på viaplay.

 

Viasat TV to go

 

I och med att du skaffar ett kanalpaket från viasat så får du även tillgång till Viasat TV to go som gör det möjligt för dig att kolla på liveTV på utvalda TVkanaler direkt i din mobil, surfplatta, pc eller mobiltelefon. Detta är en mycket smart lösning för dig som ofta är på resande fot. Det gör det enkelt för dig att kunna ta del av ditt Kanal/TV-utbud vart du än befinner dig i den stora vida världen.

 

Utländska TV-kanaler

 

Du som TV-kund hos Viasat kan enkelt välja ett stort och brett utbud utav utländska tvkanaler från bland annat Ryssland & Chile med flera.