Alla guider om TV abonnemang

 Om våra guider

Vi lägger hundratals om inte tusentals timmar per år på att titta på TV och streaming för att kunna ge dig de bästa råden och tipsen.

Trots att vi lägger ner vår själ på att hålla de här guiderna så uppdaterade som möjligt kan det ibland förekomma att informationen är fel. Vi uppskattar verkligen om du kunde skicka oss ett kort meddelande om du hittar någon felaktighet så att vi kan uppdatera informationen.

Så här använder du våra guider

1. Börja först med att bestämma dig om vad för typ av TV-abonnemang du är intresserad av. Vill du TV via ett tradionellt TV-abonnemang till exempel via TV-uttag eller parabol? Eller är du ute efter en streamingtjänst som du kan använda oavsett var du befinner dig? Kanske du vill ha en kombination? Tex erbjuder Telenor både tradionell TV och upp till 14 playtjänster.

2. Klicka in på den guide du vill läsa mer om. Vi försöker att guida och handleda dig så att du får all information för att kunna ta ett bra beslut.

3. När du bestämt dig för en TV-leverantör, klicka vidare på knappen

4. Du skickas nu till TV-leverantörens hemsida där du kan beställa direkt av operatören. Du beställer alltså inget via oss utan vi hjälper dig endast att jämföra abonnemangen.

Sveriges bästa guider om TV-abonnemang

Vi har som målsättning att ha de bästa guiderna kring TV-abonnemang. Håller du inte med? Skicka oss ett mail om du är intresserad av att skriva på hemsidan.