Allente abonnemang

Allente är ett företag som har bildats under 2020 genom att Tv-jättarna Canal Digital och Viasat gått samman. Målet är att erbjuda kunder allt i tv-väg på ett och samma ställe och att långsiktigt bli Nordens största tv-leverantör. Allente erbjuder tv-lösningar via både parabol och fiber samt bredband via det öppna fibernätet.

Visionen är att som ett större företag få tillgång till nya möjligheter som leverantör. Därför blir det inte så mycket förändringar just nu för de kunder som har tillhört Viasat och Canal Digital. Kunderna behåller sina abonnemang med de kanaler och pris de har idag och det blir samma innehållsrättigheter. Det nya företaget vill nu ha tid att utforska vad de mer ska kunna erbjuda sina kunder med nya attraktiva produkter.Med Allente får du som kund tillgång till TV, streaming och bredband. Du kan skräddarsy dina tv-paket med film, serier, sport och innehåll för barn. Det finns fyra paket att välja mellan utifrån vilka kanaler som är intressanta för just dig.

Företaget har förstått att det är viktigt med bra kundservice och ser till att snabbt bistå med hjälp via chatt, mail eller telefon.


Allente abonnemang passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Allente kanalpaket

Allente Bas

Allente Bas innehåller de vanligaste svenska kanalerna med nyheter, faktaprogram och underhållning och 13 playkanaler i tv-boxen samt streamade kanaler. Läs mer på Allentes hemsida nedan.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
Allente Bas 18 st 24 mån 279 kr Beställ

Allente Mellan

Allente Mellan innehåller ett stort kanalutbud med underhållning med de senaste filmerna och serierna, sport, fakta, dokumentär, natur och barnkanaler. Dessutom ingår 24 playkanaler, Viaplay Film & Serier och V sport extra i paketet.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
Allente Mellan 48 st 24 mån 379 kr Beställ

Allente Stor

Allente Stor är det stora underhållningspaketet för hela familjen med extra mycket film och serier men även övriga kanaler som ingår i Mellanpaketet. Dessutom ingår 24 playkanaler, Viaplay Film & Serier och V series i paketet.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
Allente Stor 49 st 24 mån 429 kr Beställ

Allente Premium

Allente Premium är det kompletta tv-paketet och du får allting som ingår i Allente Stor. Paketet ger dig även tillgång till 24 playkanaler, Viaplay Sport, Viaplay Film & Serier, V sport och V series.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
Allente Premium 49 st 24 mån 789 kr Beställ

Kampanjer & erbjudanden

Kampanjpris på TV & Play!

Få TV & Play fritt de första månaderna när du blir ny kund hos Allente! Bindningstid på 24 månader.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Allente nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Allente abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Allente


Vad har Allente för utbud?

Eftersom Allente är en sammanslagning av Canal Digital och Viasat har de ett mycket brett utbud. Inom tv-abonnemang består utbudet av filmer, serier, barnunderhållning, dokumentärer, nyheter, fakta och sport. Utöver tv och streaming erbjuder leverantören även bredband över fiber.


Kan man prova Allente gratis?

Nej, helt gratis kan man inte prova Allente! Däremot listar vi de bästa erbjudande där man ibland kan få Allente fritt de första månaderna. Bindningstiden för erbjudandena är oftast 24 månader.


Vad har Allente för sportutbud?

Allente har hela sju sportkanaler som Eurosport och sportkanalen samt alla varianter av V sport.


Har Allente någon streamingtjänst?

Ja, i alla abonnemang ingår streamingtjänsten Viaplay. Då kan du se innehåll på resande fot inom hela EU!


Har Allente någon bra kundtjänst?

Ja, företaget har satsat stort på sin kundservice och du kontaktar kundtjänst antingen via telefon, mail eller chatt.  • En sammanslagning av Viasat och Canal Digital
  • Erbjuder både Parabol & Fiber-TV
  • Bredband via det öppna fibernätet.

Mer info & beställ


TV-kanaler