Boxer kontantkort

Det är nu möjligt att skaffa TV-kanaler utan ett TV-abonnemang. Boxer kontantkort ger dig ett stort utbud av populära tv-kanaler som du kan använda var du vill i Sverige. Detta passar perfekt för dig som vill ha kanaler en kortare period i stugan eller i husvagnen över sommaren.

Du får med boxer kontantkort tillgång till boxers kanalpaket "mix" med totalt 41 stycken tv-kanaler. Du får då ett blandat paket av allt från underhållning till nyhetskanaler, helt utan bindningtid.


Vi rekommenderar Allente TV istället för Boxer kontantkort

Allente erbjuder TV-abonnemang utan bindningstid. Det innebär att det blir billigare än ett kontantkort och lika flexibelt.

Allente TV

  • Tv och streaming fritt de första månaderna
  • Parabol & Fiber-TV
  • Bredband via öppna fibernätet

Läs mer om Allente TV

Beställ abonnemang
från Allente

Hur du kommer igång

Boxer har gjort en väldigt enkel lösning där du bara köper ett TV-kort och sedan går du enkelt in på deras hemsida och knappar in koden som står på ditt TV-kort samt väljer period du önskar ha ditt kort aktiverat. Det går att välja mellan 1 - 3 månader.

Du kan enkelt betala med ett betalkort, VISA eller Mastercard och du kan även välja att betala direkt via internetbanken.

Kanalpaket
Nytt kort
Påfyllning
1 månad 659 kr 455 kr
2 månader 1045 kr 829 kr
3 månader 1315 kr 1195 kr

Vanliga frågor och svar om Boxer kontantkort


Finns det kontantkort för att kunna se TV bara ibland?

Ja, Boxer har kontantkort för den som inte vill teckna ett abonnemang. Med kontantkortet kan du se på TV under de perioder du vill.


Vad kan jag se på med Boxer kontantkort?

Kontantkortet ger dig tillgång till Mix-kanalpaket med hela 41 Tv-kanaler.


Hur betalar man för kontantkortet?

Det finns flera betalningsalternativ för att betala kontantkortet. Välj mellan internetbanken eller ett betalkort med VISA eller Mastercard.


Hur mycket kan man fylla på med på kortet?

Det går att välja mellan 1, 2 eller 3 månader när man ska fylla på kontantkortet. Aktuella priser finns inne på vår sajt.


Hur kommer man i gång med Boxer kontantkort?

Först köper man ett TV-kort för det antal månader man vill starta med. Sedan är det bara att besöka Boxers hemsida och knappa in den kod som står på TV-kortet och välja hur lång period kortet ska vara aktiverat.  • TV-kanaler utan ett abonnemang
  • Skaffa TV-kanaler under en kortare period
  • Perfekt i stuga eller husvagn under sommaren

Mer info & beställ