Discovery+ konto

Discovery+ (tidigare Dplay) är Discovery Networks streamingtjänst med ett brett utbud av kanaler med spännande program, bra underhållning, film, serier, reality-tv, sport och något de har satsat stort på är dokumentärer. Som kund får du tillgång till många av de största tv-kanalerna som exempelvis Kanal 5, Kanal 11, TLC, Discovery Channel och Eurosport.

Med Discovery+ kan du titta på alla program i Discoverys egna kanaler helt utan reklam. De har även en hel del egenproducerade serier och program som du bara kan se via streamingtjänsten. En del av kanalerna kan du även se live. 

Hos Discovery+  kan du teckna antingen månadspaket eller årspaket beroende på vilka tv-paket du väljer. Bland tv-paketen får du möjlighet att streama obegränsat med filmer och serier till en fast månadskostnad. Med ditt Discovery+-konto kan du ta del av utbudet både genom en vanlig webbläsare men även via Discovery+ -appen från de flesta enheter som din smartphone, surfplatta, dator, spelkonsol eller via en smart-TV. Du kan i dagsläget tyvärr inte ladda ner dina filmer och serier till din enhet för att titta på dem i offline läge. Enligt Discovery+  arbetar de på en lösning för detta.

För dig som är sportintresserad har Discovery+  också bra sportpaket med utvald sport med bland annat UEFA Europa League. Leverantören har rättigheterna till fotbollsallsvenskan och superettan samt tv-kanalen Eurosport.

Med ett gratis konto hos Discovery+ kan du kostnadsfritt titta på ett begränsat innehåll.

Dplay har blivit Discovery+

Kanske undrar du var Dplay har tagit vägen?

I januari 2021 bytte Dplay namn till Discovery+ och släppte sin nya globala streamingtjänst, Discovery+. Med detta satsar företaget på att bli en av de största streamingtjänsterna i världen.

Som tidigare Dplay-kund innebär förändringen bara fördelar. Du kan fortsätta att streama dina favoritprogram och sporter som vanligt och du bibehåller samma abonnemang med samma pris. Utbudet av underhållning, sporträttigheter, dokumentärer och tv-kanaler är det samma som innan men med lite mer exklusivt innehåll och ett större sportinnehåll med Eurosport.


discoveryplus konto passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Discovery+ paket

Underhållning

Här får du tillgång till all underhållning med filmer och serier samt dokumentärer. Du får även tillgång till exklusiva förhandsvisningar och ett visst utvalt innehåll.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Underhållning med reklam Ja 1 mån 49 kr Beställ
Underhållning Ja 1 mån 89 kr Beställ

Discovery+ Underhållning + TV

Här får du alla program från discovery+, 12 kanaler från Discovery och SVT samt TVR, Sjuan och TV12.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Underhållning + TV Ja 1 mån 149 kr Beställ

Discovery+ Sport

Med paket Sport får du förutom underhållning och exklusiva förhandsvisningar även se utvald sport som bland annat UEFA Europa League. I dessa paket ingår även Discoverys kanaler, Eurosport och Kanal5.

Väljer du istället Live + TV får du dessutom tillgång till Discovery+ kompletta TV-paket med 15 kanaler inklusive TV4, Sjuan och TV12.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Sport Ja 1 mån 179 kr Beställ
Sport Premium Ja 1 mån 349 kr Beställ
Sport Premium + C More Sport Ja 1 mån 549 kr Beställ

Kampanjer & erbjudanden

Discovery+ Underhållning

Första månaden av Discovery+ UNderhhållning betalar du 39 kr och därefter ordinarie pris 89 kr/mån.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Discovery+ nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Discovery+ abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.

Vanliga frågor och svar om Discovery+


Är Discovery+ gratis?

Ja, till viss del är Discovery+ gratis! Du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad och utan att behöva registrera något betalkort.


Vilket slags utbud har Discovery+?

Discovery+ erbjuder streaming av filmer, serier och sport och har framför allt ett stort utbud av reality och dokumentärer.


Vad har Discovery+ för sportutbud?

De har ett bra sportpaket där du bland annat kan se UEFA Europa League. Operatören har sporträttigheterna för superettan och fotbollsallsvenskan och erbjuder även kanalen Eurosport.


Har Discovery+ några bra erbjudanden?

Genom att registrera dig för ett konto hos Discovery+ kan du ta del av utvalt innehåll helt gratis! För dig som vill ha mer och vill testa paketet Underhållning kan du den första månaden betala endast 39 kronor och därefter ordinarie pris 79 kr per månad.


Kan man titta på Discovery+ om man befinner sig utomlands?

Med ett abonnemang hos Discovery+ kan du använda tjänsten inom EU. En del innehåll kan ha särskilda visningsrättigheter för Sverige och är därför endast tillgänglig inom Sverige.  • Max full HD och 2.1-ljud
  • Streama film, serier och sport
  • Stort utbud av reality och dokumentärer

Mer info & beställ