Disney+ konto

Disney+ är en ganska ny streamingtjänst för svenska användare och trots att tjänsten är ny har de sedan lanseringen kraftigt utökat utbudet. Från början var det en nischad tjänst för barnfamiljer och entusiaster av kända och klassiska seriefigurer men nu riktar de sig mot en bredare publik med bland annat exklusiva storproduktioner.

Som streamingtjänst erbjuder de mycket underhållning med filmer och serier från Disney, Marvel, Star Wars, Pixar och National Geographic. Det finns en särskild Star-kategori med blandat innehåll med allt från äldre, kritikerrosade filmer till kultförklarade serier och nyproducerade serier.


Med Disney+ får du som kund möjlighet att streama i upp till fyra enheter och för den som vill titta offline går det att ladda ner innehållet på upp till tio enheter. Tjänsten kan användas på alla mobiler, surfplattor, datorer och smart-tv. Appen finns att ladda hem både i Google Play-butiken och i App Store. Det går enkelt att skapa en barnprofil i appen för att dölja olämpliga filmer och serier.


Disney+ konto passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Disney+ paket

Disney+ Konto

Med ett konto hos Disney+ får du tillgång till alla filmer, serier och dokumentärer. Välj mellan månadspaket eller årsabonnemang. Genom att välja årsabonnemang sparar du över 15% i jämförelse med ett månadsabonnemang över 12 månader. Läs mer på Disney+ hemsida nedan.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris
Disney+ Månadsabonnemang Ja 0 mån 89 kr/mån Beställ
Disney+ Årsabonnemang Ja 0 mån 890 kr/år Beställ

Extra tjänster

Virtuella filmkvällar

GroupWatch är en tjänst som låter dig anordna virtuella filmkvällar med upp till sex vänner som också har ett abonnemang med Disney+. Med tjänsten kan ni tillsammans pausa, spola tillbaka och reagera på det ni tittar på. Det krävs ett abonnemang för att bjuda in eller bli inbjuden till GroupWatch.


Beställ ett abonnemang från Disney+ nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Disney+ abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Disney+


Vad har Disney+ för utbud?

Även om namnet talar en del är denna streamingtjänst inte längre enbart för barn och entusiaster av kända och klassiska seriefigurer. Tjänsten vänder sig nu till en bredare publik med filmer, serier, dokumentärer och exklusiva storproduktioner.


Har Disney+ någon bindningstid?

Nej, de har ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta ditt abonnemang.


Går det att titta på Disney+ offline?

Ja, det går utmärkt att ladda hem filmer och serier för att se dessa offline.


Kan man titta på Disney+ på resa utomlands?

Ska du ut och resa med barn exempelvis kan det vara smidigt att kunna titta på Disney+ under restiden eller andra stunder. Då kan man titta på nerladdade serier och filmer i offlineläge. Vill du se innehåll online behöver du befinna dig inom EU/EES.


Går det att begränsa utbudet för barn?

Ja, det finns en särskild föräldrakontroll där du kan ställa in så att endast familjevänligt innehåll visas med olika åldersprofiler och där det krävs ett lösenord för att se annat innehåll.  • Barnunderhållning + filmer och serier för vuxna
  • Ingen bindningstid
  • GroupWatch - virtuella filmkvällar

Mer info & beställ