Dplay konto

Dplay är Discovery Networks Swedens streamingtjänst med ett brett utbud av kanaler med spännande program, bra underhållning, film, serier, reality-tv, sport och något de har satsat stort på är dokumentärer. Som kund får du tillgång till många av de största tv-kanalerna som exempelvis Kanal 5, Kanal 11, TLC, Discovery Channel och Eurosport.

Med streamingstjänsten hos Dplay kan du titta på alla program i deras egna kanaler helt utan reklam. De har även en hel del egenproducerade serier och program som du bara kan se via streamingtjänsten. En del av kanalerna kan du även se live.

Hos Dplay kan du teckna antingen månadspaket eller årspaket beroende på vilka tv-paket du väljer. Bland tv-paketen får du möjlighet att streama obegränsat med filmer och serier till en fast månadskostnad. Med ditt Dplay konto kan du ta del av utbudet både genom en vanlig webbläsare men även via Dplay-appen från de flesta enheter som din smartphone, surfplatta, dator, spelkonsoll eller via en smart-TV. Du kan idagsläget tyvärr inte ladda ner dina filmer och serier till din enhet för att titta på dem i offline läge. Enligt Dplay arbetar de på en lösning för detta.

För dig som är sportintresserad har Dplay konto också bra sportpaket med utvald sport med bland annat UEFA Europa League. Leverantören har rättigheterna till fotbollsallsvenskan och superettan samt tv-kanalen Eurosport.

Med ett gratis konto hos Dplay kan du kostnadsfritt titta på ett utvalt innehåll från Dplay.

Dplay Sverige ägs och drivs av Dplay Entertainment Limited. Streamingtjänsten som lanserades 2015 finns tillgänglig i Sverige, Finland, Danmark och Norge.


Dplay konto passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Dplay paket

Underhållning

Här får du tillgång till all underhållning med filmer och serier samt dokumentärer. Du får även tillgång till exklusiva förhandsvisningar och ett visst utvalt innehåll.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Underhållning Ja 1 mån 79 kr Beställ

Dplay Live

Med grundpaketet Live får du förutom underhållning och exklusiva förhandsvisningar även se utvald sport som bland annat UEFA Europa League. I dessa paket ingår även Discoverys kanaler, Eurosport och Kanal5.

Väljer du istället Live + TV får du dessutom tillgång till Dplays kompletta TV-paket med 15 kanaler inklusive TV4, Sjuan och TV12.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Live Ja 1 mån 129 kr Beställ
Live + TV Ja 1 mån 149 kr Beställ

Dplay Total

I detta kanalpaket får du en kombination av paketen Underhåll och Live samt att du kan titta på Allsvenskan och Superettan

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Total Ja 1 mån 349 kr Beställ

Dplay Total + C More Sport

I detta kanalpaketet får du en kombination av alla paket samt C Mores sportkanaler med bland annat SHL, LaLiga och Serie A.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Total + C More Sport Ja 1 mån 499 kr Beställ

Kampanjer & erbjudanden

Dplay Underhållning - Prova två veckor fritt

Prova två veckor av Dplay Underhållning gratis.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Dplay nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Dplay abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Max full HD och 2.1-ljud
  • Streama film, serier och sport
  • Stort utbud av reality och dokumentärer

Mer info & beställ