Netflix konto

Netflix Inc är ett bolag med sina rötter i Amerika som erbjuder video on demand till en fast månadskostnad och även uthyrning av filmer och TV-serier via postorder. Netflix är verksamma i Norden och större delen av Amerika och länder som Storbritannien och Nederländerna.

Företaget startades 1997 och är idag noterat på Nasdaq börsen, Netflix lanserade sin Nordiska version den 15 oktober 2012.


Netflix konto passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Netflix paket

Netflix Basic / Standard / Premium

Med ett paket från Netflix så kostar första månaden bara 10 kronor, du kan avsluta ditt abonnemang när du vill och har tillgång till obegränsat med filmer och TV-serier. Du kan alltid titta från din bärbara dator, tv, mobil eller surfplatta.

Det som skiljer sig mellan paketen nedan är antal enheter du kan kolla på samtidigt samt att HD/Ultra HD ingår i de två större paketen.

Abonnemang
HD
Ultra HD
Antal enheter
Pris/månad
NetFlix Basic Nej Nej 1 st 99 kr Beställ
NetFlix Standard Ja Nej 2 st 129 kr Beställ
NetFlix Premium Ja Ja 4 st 179 kr Beställ

NetFlix var och när du vill

Netflix appen finns att ladda ner till din smart-TV, spelkonsol, streamingspelare, surfplatta eller mobiltelefon, du kan även välja att titta direkt på www.netflix.com

I Netflix breda utbud finns det tusentals med populära filmer och serier för personer i alla åldrar med alla möjliga intressen, med Netflix finns det alltid något för dig att titta på. Med nya filmer och serier dagligen så kan du alltid hålla dig uppdaterad med de nyaste och hetaste filmerna inom alla kategorier.

I alla paket från Netflix har du möjligheten att spola framåt, bakåt och pausa när du vill, och det bästa med allt, du slipper all form av reklam som lätt kan förstöra dina harmoniska hemmakvällar.


Beställ ett abonnemang från Netflix nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Netflix abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.

Vanliga frågor och svar om Netflix


Vad har Netflix för slags utbud?

Streamingtjänsten erbjuder ett brett utbud av serier, filmer, anime, dokumentärer, barninnehåll och mycket annat. Nya filmer och serier läggs till varje vecka.


Har Netflix någon bindningstid?

Nej, Netflix har ingen bindningstid och du kan när du vill avsluta ditt abonnemang.


Kan man titta offline med Netflix?

Ja, det går utmärkt att ladda ner filmer och serier för att titta offline.


Har Netflix något bra utbud för barn?

Ja, det finns ett stort utbud även för barn. Det går även att skapa profiler för barn så att annat innehåll döljs.


Vad är det för skillnader mellan de olika abonnemangen hos Netflix?

Det finns tre abonnemang att välja på och det som skiljer dem åt är hur många enheter du kan använda samtidigt samt bildkvaliteten där det mellersta ger HD, det största Ultra HD och det lägsta är utan båda.