Bästa trådlösa laddare för iPhone 8, iPhone X, Sam

Bästa trådlösa laddare för iPhone 8, iPhone X, Sam

Ingen gillar trådar, och trådlös laddning gör det möjligt för oss att sätta ner våra telefoner på ett skrivbord, sängbord eller till och med en kaffebryggare för att pumpa mer ström till din enhet utan att behöva ansluta en kabel.

 

Den nyligen lanserade iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus stödjer alla trådlösa laddningar, medan Android-enheter som Galaxy Note 8, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus och den amerikanska versionen av LG G6 kommer alla att fungera med dessa pads.

 

Vissa telefoner fungerar också med padsna nedan tack vare tillbehör, till exempel Moto Z-serien där du kan köpa en Moto Mod för att tillåta trådlös laddning.

 

Nedan har vi sammanställt en guide till några av våra favoritalternativ för trådlösa laddare på marknaden just nu och var och en borde arbeta med alla enheter som stöder Qi trådlösa laddningsstandard.

 

Vissa kommer också att fungera med den konkurrerande standarden AirFuel, som är en kombination av PMA och AW4P tech, men vi noterar där det är möjligt.

1. Fonesalesman WoodPuck Bamboo Edition

 

En välkommen förändring från plast

 

€ 17,30

VYK PÅ AMAZON TYSKLAND

€ 29,99

Visa på Amazon Italien

€ 29,99

Visa på Amazon Spanien

Se alla priser (7 hittade)

Lätt och elegantAvtala laddningsanvisningar Ingen LEDMår inte att fungera med tjockare fall

Det finns något underbart anakronistiskt om träteknikprodukter, och WoodPuck är ett utmärkt exempel - människor är alltid förvånad över att det kan ladda en telefon. Trots namnet är den tillverkad av hållbar sköldpaddsbambu i stället för ett mer traditionellt trä, vilket gör det lätt lätt. Det är inte heller en av de gigantiska pandas föredragna sorter, så du berövar inte en björn av te.

 

WoodPuck använder Qi-standarden och kommer i valet av två färger, Cappuccino och Espresso, för att matcha din önskvärda estetik.

 

 

 

2. Samsung Snabb Laddningsstativ

 

Bekvämlighet utan kompromiss

 

$ 39.99

VIS PÅ AMAZON

KylfläktDoubles som stativDet inkluderar inte snabb väggladdareNot ideell för sömn

Alltför många trådlösa laddningsmattor antar att du vill att telefonen ska vara platt. Den här laddningsstationen laddaren låter dig ladda trådlöst medan du tittar på dina meddelanden eller tittar på en film. Du kan orientera din telefon vertikalt eller horisontellt och det laddas fortfarande, och det finns en lugnande LED för att låta dig veta att den fungerar. Lätta sleepers kan hitta ljuset lite ljus, och vissa granskare hittade den inbyggda fläkten för högljudd, så det kan vara bättre på ditt skrivbord än ditt nattduksbord.

 

Skillnaden för detta stativ är den snabba laddningsfunktionen: på nyare Samsung-enheter. Det laddar upp till 1,4 gånger snabbare än din vanliga trådlösa laddare på nyare Samsung-modeller. Om du tvekar på trådlöst på grund av hastighetsskillnaden kan det här vara svaret. Tänk på att du måste lägga till en snabb laddningskabel och ansluta till det, men det kommer inte med sig själv. Om hastigheten inte stör dig fungerar den också med alla Qi-enheter, inte bara de som tillverkas av Samsung.

 

3. Ikea RIGGAD arbetslampa

 

Spara utrymme på nattduksbordet

 

Det är också en lampUSB-port för andra enheten. Mycket begränsat fallområde Endast ett färgalternativ

Om vi ​​frågade 100 personer vad de behåller på sitt sängbord, skulle de två första svaren troligen vara en telefonladdare och en lampa. Denna Ikea-design kombinerar de två i en elegant, praktisk bit av belysningsteknik med Qi-standarden.

 

Det känns djupt futuristiskt ploppar din telefon på din sänglampa och vet att den laddas. Det är också väldigt snyggt designat: lampan är mega-flexibel, kommer i neutrala färger och har ett praktiskt slipsskydd för att hålla telefonen på rätt plats. Vilken ljus idé.

 

Köp IKEA Riggad i Storbritannien och USA

Annons

 

 

 

4. Ikea NORDMÄRKE trippel trådlös laddningsplatta

 

Håll alla av sina telefoner vid middagen

 

Laddar fyra enheter samtidigtWell-pricedToo stor för att vara bärbar2m kabel kan vara längre

Okej, det är dyrare än lampan (och har ingen lampa), men den svenska supergiantens andra utmärkta erbjudande i den trådlösa avdelningen kan ladda minst tre enheter samtidigt.

 

Åh, och nämnde vi att det också har en USB-port? Så det är fyra enheter som potentiellt täcker hela familjen (eller en riktigt dedikerad gadgetfläkt). Som tidigare använder den Qi-standarden och har en rad matchande fall samt två designalternativ: vit och trä. Den här enkla, snygga designen är ganska mycket exakt vad vi förväntar oss av en Ikea trådlös laddare, men utan en hex-nyckel i sikte.

 

Köp Ikea Nordmarke-laddaren i Storbritannien och USA

 

 

5. Anker PowerPort Qi 10

 

10 watt av trådlös godhet

 

€ 16,99

VYK PÅ AMAZON TYSKLAND

€ 19,99

Visa på Amazon Italien

$ 19.99

Visa på Amazon Marketplace

Se alla priser (4 hittade)

Slick UFO-esque designGodt värdeDet inkluderar inte snabb väggladdareOne-enhet i taget

Precis som Samsung laddare ovanför, erbjuder denna kudde snabb laddning så länge du har en kompatibel väggladdare (ingår ej - du får bara standardhastigheten). Det är en snygg bit av kit, med glidande fötter och en tunn profil trots 10W-effekten. Det finns en ring av blått ljus runt kanten som andas när du först sätter telefonen på avgift, men tack och lov går de av inom 10 sekunder (eller de skulle hålla dig hela natten).

 

Som namnet antyder använder PowerPort Qi 10 Qi-standarden, så det kan ladda alla kompatibla enheter om de erbjuder snabb laddning eller inte. Den har inbyggt ström-, spännings- och värmeskydd, vilket gör ett bra val för ängsliga människor. Värt att notera att det inte har en USB-port för en andra enhet, och recensioner av hur bra det fungerar med fall är mycket blandade.

 

6. Samsung multi trådlös laddningsfack

 

Överraskande stilfullt

 

€ 67,61

VYK PÅ AMAZON ITALIEN

€ 81,12

Visa på Amazon Spanien

£ 49,99

Visa på Amazon

Ser bra ut med matchande speakerCharges three devicesNo snabb laddning, även på SamsungsTwo-telefoner ser lite obekväma ut

Denna ovanliga laddare skulle inte se ut på plats i en avancerad tech boutique. Mellan sina cirkulära och rektangulära laddningssektioner kan den ladda två Qi-enheter trådlöst med en kabelansluten USB-port för att lägga till en tredjedel.

 

Två subtila blå lysdioder indikerar laddningsstatusen för varje dyna, som inte ska vara tillräckligt ljus för att störa din sömn. Den runda delen av facket är dock klart utformad för den trådlösa laddningsenheten för Bluetooth-flaskhögtalare från samma produktlinje och ser en rättvis klumpigare ut med en smartphone över den. Om du råkar ha högtalaren, dess nattljusfunktion plus detta laddningsfack ger en super-stilig nattdukskombination.

 

Annons

 

 

7. Tylt Vu trådlösa laddningsbilmonteringsenhet

 

Från A till B utan att tömma batteriet

 

$ 41

VIS PÅ AMAZON

$ 41,99

Visa på Amazon Marketplace

$ 42,46

Visa på Amazon

Se alla priser (6 hittade)

Håller 6-tums phabletsQi compatibleRelatively slowPricey med tanke på hastigheten

Trådlösa billaddare är överraskande knepiga att hitta, särskilt från märken du har hört talas om. Den här, av Tylt, är bilversionen av den välrenommerade skrivbordsladdaren. Den är elegant designad och kommer i blått, rött, grått och lime grönt (av någon anledning), vilket ger ett bra utbud av alternativ för att matcha din bils klädsel.

 

Armarna som håller telefonen är välpolade och kan rymma upp till en 6-tums phablet, med en snygg snabbspänning för att få telefonen tillbaka i slutet av resan. Varnas, men det är inte snabbt. 1A-utgången betyder att du inte kommer att se enorma batteriet vinster om du har skärmen på, men det är bättre än ingenting - speciellt om du kör power-sapping sat nav eller spela låtar från din telefon.

 

 

 

8. Fonesalesman Qistone + trådlös bärbar laddare

 

En trådlös trådlös laddare

 

$ 49.99

SE PÅ AMAZON MARKNADSPLATS

Verkligen WirelessCharges en andra enhet av USBFairly priceyBigger än typiska 4000mAh banker

Qistone + är tekniskt den enda trådlösa laddaren på listan, i den meningen att den kan användas helt utan kablar. Du kan använda den som en vanlig stationär trådlös laddare, ansluten till en strömkälla eller ta den ut med dig och använda den som en trådlös kraftbank. Det rymmer 4000mAh, vilket är lite lågt för storlek och vikt jämfört med andra kraftbanker, men inte bara kan den här tekniska pebbleen ladda din telefon utan kablar - det kan också ladda sig så.

 

Om du har någon av de andra Qi-trådlösa laddare på den här listan kan du använda dem för att ladda Qistone + trådlöst, precis som om du skulle ringa en telefon. Detta är särskilt praktiskt i kombination med flera laddningsdynor: ladda din telefon och Qistone + samtidigt, ta sedan den senare ut med dig som strömreserver och behöver aldrig en kabel igen. Förmodligen.

 

Andra val kommer snart

 

Efter iPhone 8 och iPhone X-lanseringen finns det några nya trådlösa laddare på marknaden, men vi har ännu inte använt dessa produkter så vi kan inte rekommendera dem ännu.

 

Vi har inkluderat alla detaljer som vi vet om Apple-kompatibla produkter, men var noga med att notera att vi inte är säkra på om dessa laddare kommer att vara kompatibla med andra enheter än Apple.

 

Mophie trådlös laddningsbas

 

Vi har ännu inte använt den nya laddningsbasen från Mophie, men den rekommenderas av Apple och är optimerad speciellt för iPhone. Den är konstruerad för att följa Qi trådlösa laddningsstandard, så det kan fungera med andra produkter också, men det kommer att ge snabbladdningshastigheter till de nya iPhone-modellerna med upp till 7,5W kraft som pumpas igenom.

 

Få de bästa priserna på Mophie Wireless Charging Base innan någon annan!

Vi skickar förbeställningsuppgifter och de bästa Mophie Wireless Charging Base-erbjudandenen så snart de är tillgängliga.

 

 

din e-postadress

PÅMINN MIG

Skicka mig information om andra relevanta produkter från TechRadar och andra Future-märken.

Skicka mig information om andra relevanta produkter från tredje part.

INGEN SPAM, LÖSAR vi. DU KAN UNSUBRITERA PÅ NÅGON TID OCH VI ÄR ALDRIG DELA DIN DETALJER UTAN DIN PERMISSION.

 

 

Belkin Boost Up trådlös laddningsplatta

 

Apple rekommenderar även den nya laddningsplattan från Belkin och hävdar att den fungerar perfekt för iPhone 8 och iPhone X. Du kan köpa den direkt från Apple och har möjlighet att ladda via 3 mm tjocka telefonväskor också. Med en attraktiv design är vi glada att använda den här nya kudden från Belkin.

 

Få de bästa Belkin Boost Up Wireless Laddningsbatterierna före någon annan!

Vi skickar dina förbeställningsdetaljer och de bästa Belkin Boost Up Wireless Charging Pad-erbjudandenen så snart de är tillgängliga.

 

 

din e-postadress

PÅMINN MIG

Skicka mig information om andra relevanta produkter från TechRadar och andra Future-märken.

Skicka mig information om andra relevanta produkter från tredje part.

INGEN SPAM, LÖSAR vi. DU KAN UNSUBRITERA PÅ NÅGON TID OCH VI ÄR ALDRIG DELA DIN DETALJER UTAN DIN PERMISSION.

 

 

Apple AirPower laddningsplatta

 

Apple kommer också att erbjuda sin egen laddningsplatta för första parten för alla sina nya trådlösa laddade produkter. Det heter AirPower och får plats för dina Apple AirPods, en Apple Watch 3 och en iPhone X så att alla tre enheter kan laddas på ett ställe.

 

Apple planerar att starta AirPower laddningsplattan år 2018, så det kommer att bli en lång väntan tills vi får använda det här alternativet.

 

Allt du behöver veta om Apple AirPower