Vi kan nu veta hur nya Huawei Mate 10 ser ut

Vi kan nu veta hur nya Huawei Mate 10 ser ut

Hittills har Huawei Mate 10 i stor utsträckning varit ett mysterium, men nya telefoner har kanske bara visat Huaweis avsedda design.

 

En användare på kinesiska sociala nätverkswebbplats Weibo publicerade bilderna av Mate 10-fabeln och upptäcktes av teknikbloggen Android Crunch. Det är osikkert om bilderna kommer ifrån, men om varje är korrekt visar det några stora designändringar för Mate 10.

 

Återställningen kommer med en kant-till-kant-skärm, vilket något Huawei inte har uppnått innan skärmen har mycket små ramar längst upp och ner på telefonen.

Huawei Mate 10 visar kant-till-kant-displayen. Kredit: Weibo

 

 

Den dubbla kameran på baksidan av Huawei Mate 10 ger. Kredit: Weibo

 

 

Botten av Huawei Mate 10 ger. Kredit: Weibo

Det finns en fingeravtryckssensor på baksidan av telefonen - i motsats till Huawei P10 - och då kommer boxer tvabonnemang, www.mobilpart.se en dubbelkamera sensor som verkar ha en Leica-logotyp som innebär att kameraförbindelsen med det tyska företaget troligtvis fortsätter.

 

Telefonen ser mycket smatter ut än Mate 9 och verkar ha en borstad metallpåverkan på baksidan såväl som metallkanter.

 

Andra specifikationer för telefonen ser för närvarande ut att innehålla en 6,1-tums QHD-skärm, 6 GB eller RAM, den ryktade HiSilicon Kirin 970-chipseten, 64 GB lagringsutrymme och Android 7-programvaran.

 

Mate 10 förväntas starta i slutet av året med rykten som föreslår 16 oktober kan vara datum för ett evenemang i München, Tyskland. Vi skulle då förvänta oss att se en fullständig release någon gång i november 2017.

 

Huawei Mate 10 release datum, nyheter och rykten

Uppdatering: Huawei VD, Richard Yu har bekräftat Mate 10 och har sagt att det kommer att bli kraftfullare än den nya iPhone. En ny rykte föreslår också att telefonen lanseras i mitten av oktober.

 

Huawei Mate 9 var en av de bästa stora skärmtelefonerna i 2016, vilket ger en bra batterilivslängd, en imponerande intern kraft och en bra snäpp på baksidan av handenheten.

 

Huawei följer den med Mate 10 senare i år, så vi har samlat alla nyheter och rykten om handenheten. Du hittar det nedan, följt av ett urval av funktioner som vi skulle vilja se på den kommande phableten.

 

 

Mate 10 kommer antagligen att behöva konkurrera med Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus, iPhone 8 Plus och många andra stora namn handenheter, så förhoppningsvis kommer något av detta att gå i uppfyllelse Uppgradera din telefon.

 

Klipp till jakten

 

Vad är det? Nästa stora skärmtelefon från Huawei

När är det ute? Sen 2017, möjligen oktober

Vad kostar det? Ett högt pris

 

 

Huawei Mate 10 Releasedatum och pris

 

Viktiga punkter:

 

Huawei Mate 10 kommer att lanseras i år

Förväntas starta den 16 oktober, plus du kan förmodligen köpa det snart efter

Pris klokt, det kommer att bli dyrt

Huaweis Mate 9 var ganska dyrare än Mate 8, så med priset är det redan mycket högt, vi förväntar oss inte att Huawei kommer att sätta priset upp mycket för Mate 10.

 

Mate 9 startade på $ 599,99 (£ 579, AU $ 999), så vi förväntar oss ett liknande pris för Mate 10 när det lanseras senare i år.

 

När det gäller ett Huawei Mate 10-utgivningsdatum, pekar en källa den i oktober 2017, vilket skulle vara mindre än ett år efter Mate 9, som lanserades i november 2016.

 

 

En polsk webbplats som heter TableTowo rapporterar att Mate 10 kommer att lanseras specifikt den 16 oktober vid ett evenemang i München.

 

Även om det datumet inte kommer att framstå, vet vi att det kommer att komma under de kommande månaderna, eftersom Huawei vd Richard Yu avslöjade detaljer om företagets kommande phablet i en intervju med Bloomberg.

 

Huawei Mate 10 specs

 

En skärmslös, 6-tums, 2: 1-skärm

En 2.160 x 1.080 upplösning

En kamera med dubbla objektiv framåtriktad med 3D-ansiktsskanning

En av de mest produktiva kompisen 10 rykten föreslår att företaget planerar att inkludera en bezel-fri skärm på nästa phablet-enhet.

 

UberGizmo har rapporterat att kinesiska källor hävdar att telefonen kommer att komma med den nu allmänt använda skärmdesignen, sett på konkurrenter som Galaxy S8 och LG G6.

 

Eldstäder, vi har hört att det kommer att bli en 6,0-tums 2 160 x 1 080 skärm med ett 2: 1 bildförhållande. Det skulle göra det långt och smalt, igen som viktiga rivaler.

 

Vad vi verkligen vet om Huawei Mate 10-skärmen är att det kommer att ha mycket smala detaljer, efter att VD Richard Yu sa att telefonen kommer att ha en stor skärm till bezel-förhållandet.

 

Den samma källan hävdar att Mate 10 kan ha en iris-scanner, och kommer att ha 3D-ansiktsigenkänning, vilket kommer att göra det bättre att öka verkligheten.

 

 

 

Det lägger till med prat på en obekräftad Weibo-tråd som antydde på ett dubbelsystem för framsidan av Mate 10, men det finns ingen bekräftelse på vem som skrev rykten, så det kan visa sig vara falskt.

 

 

Yu har också sagt att Huawei kommer att förbättra kamerans kvalitet för Mate 10, samtidigt som det ger ett längre varaktigt och snabbare laddningsbatteri i telefonen.

 

Men Huawei lägger mycket pengar i sin dubbelkamera-teknik som skapats i samarbete med Leica, så det är vettigt att företaget kommer att se uppgradera framkameraen.

 

Huawei kan också ta med sitt uppgraderade dubbla bakre kamerasystem från Huawei P10 till Mate 10.

 

Det förväntas också att Huawei kommer att debutera det efterlängtade Kirin 970-chipsetet på telefonen. Mate 9 kom med den senaste bearbetningstekniken vid den tiden - Kirin 960 - så det vore logiskt om Huawei beslutar att uppgradera processorn på Mate 10 till vad som troligen också kommer att ses på Huawei P11.

 

Det är meningsfullt, eftersom Yu också avslöjade att Mate 10 kommer att bli kraftfullare än den nya iPhone - så räkna med att den är full av grunt.

Huawei mate 10: Vad vi vill se

Män vi väntar på mer rykten om Huawei Mate 10 för att värma upp, vi har satt ihop några av våra mest efterfrågade uppgraderingar för företagets nästa phablet flaggskepp.

1. Ett lägre pris

Huawei Mate 10 är ett måste för att vara en av de bästa telefonerna i 2017. Huawei har varit känt som ett billigare Android-alternativ till HTC, LG och Samsung i ett antal år nu, men Mate 9 såg Företaget höjer sina priser över vad vi är vana vid.

Förhoppningsvis kommer Huawei att släppa priset tillbaka lite för Huawei Mate 10 med tanke på $ 599,99 (£ 579, AU $ 999) priset på Mate 9 är ganska dyrt.