Paramount+ abonnemang

En potentiellt stor konkurrent till Netflix är Paramount+ där du kan streama exklusiva serier, populära filmer, dokumentärer och originalinnehåll. Det är en ny streamingtjänst i Sverige som går att prova gratis under en vecka.

Det är företaget ViacomCBS som står bakom lanseringen och är i grunden en relansering av allt innehåll från CBS All Access och en viss utökning.


Utbudet för Paramount+ består av bland annat klassiska storfilmer, exklusiva originalserier, älskade barnfavoriter och spännande dokumentärer.

Streamingtjänsten är tillgänglig online via en webbtjänst och det går att ladda ner en app till mobila enheter och anslutna TV-enheter med iOS, Android, Apple TV och AndroidTV.


Paramount+ abonnemang passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Paramount+ paket

Paramount+ Konto

Med ett konto hos Paramount+ kan du streama all underhållning på streamingtjänsten och du kan avsluta abonnemanget när du vill. Läs mer på Paramount+ hemsida nedan.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Paramount+ Konto Ja 0 mån 69 kr Beställ

Kampanjer & erbjudanden

Prova gratis i 7 dagar!

Testa streamingtjänsten Paramount+ och prova på gratis i hela 7 dagar. Väljer du att teckna ett abonnemang kan du när som helst avsluta abonnemanget.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Paramount+ nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Paramount+ abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Paramount+


Vad har Paramount+ för utbud?

Paramount+ har ett mycket brett utbud av både film, serier, dokumentärer, barnunderhållning och originalinnehåll.


Kan man prova Paramount+ gratis?

Ja, du kan testa Paramount+ gratis i 7 dagar. Vill du sedan fortsätta att prenumerera kan du avsluta abonnemanget när du vill.


Ingår Paramount+ i några TV-paket?

Om du har ett abonnemang hos Apple TV, Allente, Bahnhof, Boxer, Comhem Play, Tele2, Telenor eller Telia kan det finnas möjlighet att få Paramount+ i ditt TV-paket.


Har Paramount+ någon föräldrakontroll?

Ja, det är enkelt att sätta upp en föräldrakontroll för att hantera vilket innehåll barn kan se. Med en pinkod kan man se övrigt innehåll.


Är Paramount+ bättre än Netflix?

Det är svårt att säga vem som är bäst eftersom utbudet kan vara av olika intresse. Vi vet dock att tjänsterna konkurrerar med varandra och båda har ett brett utbud av både filmer och serier. Det bästa är att testa båda tjänsterna under en månads tid för att avgöra vilket innehåll som tilltalar dig mest! Prova Paramount+ här och Netflix här.  • Streama exklusiva serier
  • Populära filmer och originalinnehåll
  • Ingen bindningstid

Mer info & beställ