Prime video konto

Prime video är Amazons streamingtjänst med filmer, serier och dokumentärer. Tjänsten erbjuder ett intressant innehåll med en del exklusivt material.

Streamingstjänsten hos Prime video har stöd för 4k, HDR och Dolby Atmos. Material kan laddas ner offline och det går att använda streamingtjänsten på flera enheter samtidigt. Det är även smidigt att skapa olika profiler vilket är en stor fördel för exempelvis familjer som delar på samma konto. Genom att ha olika användarprofiler får du en filtrering på tittarhistorik och rekommendationer. Det går även att sätta åldersgränser på profilerna vilket gör att föräldrar kan filtrera bort olämpligt material för barn och barnen kan heller inte genomföra köp i appen.

Du kan kostnadsfritt prova på en månad med Prime video och därefter betalar du en månadsavgift. Det är inga krångligheter med olika abonnemang utan med ett konto får du tillgång till allt utbud. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Prime video är en del av Amazon som i övrigt är känt för sina tjänster inom e-handel och molntjänster världen över.


Prime video konto passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Prime video paket

Prime video konto

Här får du tillgång till alla filmer, serier och dokumentärer.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Underhållning Ja 0 mån 59 kr/mån Beställ

Kampanjer & erbjudanden

Prime video - Prova 30 dagar fritt

Prova 30 dagar kostnadsfritt av Prime video.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Prime video nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Prime video abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


Vanliga frågor och svar om Prime video


Vad har Prime video för utbud?

Streamingtjänsten har ett brett utbud av både film, serier och dokumentärer. Prime video är en av de största aktörerna på marknaden med ett stort filmbibliotek. De har även en del exklusivt material.


Går det att se på Prime video offline?

Ja, det går bra att ladda ner material för att titta offline men bara på en enhet åt gången för varje titel.


Kan man prova tjänsten gratis?

Ja, Prime video ger dig möjlighet att prova på 1 månad helt kostnadsfritt. Vill du sedan prenumerera kan du därefter när som helst avbryta ditt abonnemang.


Vilka bild- och ljudkvaliteter stödjer Prime video?

Streamingtjänsten erbjuder 4k-upplösning med HDR och Dolby Atmos ljud.


Går det att begränsa innehåll för barn?

Ja, det finns en föräldrakontroll som gör att du kan ställa in begränsningar för både vad som kan visas och köpas på enheten. För att kringgå begränsningar används en pinkod.  • 4k, HDR och Dolby Atmos
  • Streama film, serier och dokumentärer
  • Ingen bindningstid

Mer info & beställ