Telenor TV abonnemang

Telenor TV tidigare känt som Bredbandsbolaget är en Svensk internetleverantör. Telenor TV är Sveriges tredje största bredbandsleverantör med mer än 475000 anslutna hushåll.

Bredbandsbolaget startade 1998 som en del av Framtidsfabriken, men redan 1999 sattes det upp som ett eget aktiebolag fram till 2005 då det förvärvades utav Norska Telenor för 6 miljarder kronor.


Telenor TV abonnemang passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Telenor TV kanalpaket

T-1 Bas

Detta TV-paket lämpar sig bäst till den som inte tittar så mycket på TV. Med ett T1-BAS kanalpaket så får du ett extra bra grundpaket där du kan ta del av de vanligaste och populäraste kanalerna. Du har bl.a tillgång till SVT1 - TV12.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
T-1 Bas 17 st
12 HD-kanaler
1 Playtjänst
12 mån 189 kr Beställ

T-2 Flex

Detta TV-paket består av samma kanaler som kanalpaketet som T1 Bas, men utöver grundutbudet får du även ta del av 8 st valbara favoritkanaler. Detta kanalpaket lämpar sig till den som kollar på TV till vardags och önskar ha ett bra mixat paket.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
T-2 Flex 25 st
12 HD-kanaler
11 Playtjänst
12 mån 259 kr Beställ

    Du kan enkelt och kostnadsfritt byta ut dina favoritkanaler varje månad via Mina Sidor helt utan extra kostnad.


T-3 Stor

Detta paket är ett perfekt kanalpaket för dig som "vill se allt". Du har här tillgång till Telenor TV fulla utbud och har ett bra mixat paket av både grundutbudet, underhållning, barn och filmkanaler.

T3 stor är det självklara valet för dig som kollar mycket på TV.

Kanalpaket
Antal kanaler
Bindningstid
Pris/månad
T-3 Stor 47 st
24 HD-kanaler
42 Playtjänst
12 mån 379 kr BeställExtratjänster hos Telenor TV

Tillvalspaket

Utöver ditt vanliga kanalutbud så kan du välja till olika film eller sport paket från C more och Viasat. Är du intresserad av utländska kanaler så har dem ett stort utbud med extra kanaler som du kan välja in till ditt paket.

Läs mer om tillvalspaketet

Tillvalskanaler

Vill du ha någon mer kanal? Telenor TV erbjuder flera tillvalskanaler, bl.a NRK, DR 1 och Aljazera, för bara 19 kr/månad. Telenor TV erbjuder även Cmore Golf(99 kr/månad), Viasat Golf(129 kr/månad) och TV Chile(149 kr/månad).

Läs mer om tillvalskanaler

Tvillingkort

Vill inte hela familjen titta på en och samma tvkanal? Hos Telenor TV är det inga problem då man enkelt kan beställa ett extra abonnemang med exakt samma utbud som ditt befintliga abonnemang för enbart 99 kr/mån, som gör det möjligt för en familjemedlem att titta på en viss kanal medan resten av familjen tittar på en helt annan kanal från en annan enhet.

Läs mer om tvillingkort

Installationshjälp

Med Telenor TVs installationshjälp behöver du inte oroa dig för krångliga installationer eller svårlästa instruktioner.
Allting som du beställer genom Telenor TV kan du även få hjälp med att installera.

Läs mer om installationshjälp

Telenor TV Flex & Try

Med Teöempr TV TRY kan du prova något av tv-paketen T-1 Bas, T-2 Flex och T-3 Stor i 30 dagar. Om du ångrar dig är det bara att lämna tillbaka.

Med Telenor TV FLEX kan du alltid byta mellan tv-paketen T-1 Bas, T-2 Flex och T-3 Stor, oavsett om du vill byta upp eller ner.

Läs mer om Flex & Try

Kampanjer & erbjudanden

149 kr i 6 månader

Oavsett vilket abonnemang du väljer betalar du just nu bara 149 kr/mån i sex månader.

Läs mer om erbjudandet

Cmore

Cmore Film & Serier ingår i 6 månader utan extra kostnad.

Läs mer om erbjudandet

Gratis HD-box

Du får låna en HD-box så länge som du är kund hos Telenor TV. Boxen är liten och väger endast 350 gram. Du behöver inte ha den framme, om du inte vill - fjärrkontrollen fungerar även om den står i ett skåp. Och så har du både Filmbutik och Playtjänster bara ett knapptryck bort.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Telenor TV nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Telenor TV abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


  • Fiber-TV med bra grundpaket
  • Möjlighet till inspelningsbar HD-box
  • Telenor TV Try - Testa fritt i 30 dagar

Mer info & beställ


TV-kanaler