Viaplay konto

Viaplay, tidigare känt som Viasat OnDemand är en onlinetjänst som erbjuder sport, filmer och TV-serier via video on demand till fast månadskostnad i hela Skandinavien, Ukraina och Ryssland.

Viaplay kom till världen i Maj 2007 som Viasat OnDemand och bestod främst av sport och film online. 2011, fyra år efter lanseringen fick Viaplay sitt nuvarande namn då dem blev ett eget bolag inom Kinneviksägda MTG-koncernen.

Hos Viaplay så finns det två alternativ, antingen så tecknar man att abonnemang som ger dig möjligheten att streama obegränsat med filmer och serier till en fast månadskostnad eller så kan du välja att enbart betala för dem filmer och serier du faktiskt tittar på. Vilket upplägg du väljer beror på tiden du spenderar framför skärmen. Desto mer du tittar desto mer lönar det sig med ett abonnemang. Ett Viaplay konto kan du ta del av ifrån dem flesta enheter som tex. Via din smartphone, dator, surfplatta, spelkonsoll eller via en smart-TV.

Är du sportintresserad så är ett Viaplay konto ett måste för dig, med rättigheter att sända bl.a. Uefa Champions Leauge, Premier League, PGA-Golf, NFL, NHL, KHL, Formel 1 och även OS 2017 så kommer du att kunna se det med ett konto från Viaplay.

Du vet väll att du även kan ladda ner dina filmer och serier till din enhet för att titta på dem i offline läge när och vart du vill. Viaplay ingår för alla som har ett Viasat kanalpaket.


Viaplay konto passar bäst för

Ungdom
Vuxen

Viaplay paket

Film och Serier

Här får du tillgång till flera tusentals olika filmer, svenska och amerikanska toppserier. Detta paket passar perfekt för dig som vill kunna se filmer och serier utan att det ska behöva "kosta skjortan".

Viaplay hade Sveriges nöjdaste streaming kunder under året 2015, detta mycket pga det stora urvalet av populära tv kanaler.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Film och Serier Ja 0 mån 99 kr Beställ

Sportpaketet

Viaplay's Sportpaket är känt för sin engelska fotboll, Ligue 1, La Liga, Serie A samt NHL. Detta paket är perfekt för dig som älskar sport, här har du ett stort och brett utbud av sporträttigheter till ett bra pris.

Du erbjuds bl.a. följande upplägg:
- Hockey: NHL, KHL & World Cup i Hockey.
- Fotboll: Premier League, Champions League, Ligue 1, La Liga, Serie A.
- Motorsport: Formel 1, Moto GP, Nascar och Speedway GP.
- Golf: Europatouren, LPGA-touren, Ryder Cup, WGC och 8 majors.
- Övriga sporter: UFC, Boxning och mycket mer.

I detta paket ingår även ett fullt utbud av TV-serier.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Sport Ja 0 mån 399 kr Beställ

Viaplay Total

I detta kanal paket så har du en kombination utav de båda ovanstående paketen. Du får allting som ingår i Film & serier samt Sportpaketet. Detta paket är det absolut mest exklusiva kanalpaketet som Viaplay erbjuder sina kunder!

Viaplay hade Sveriges nöjdaste streaming kunder under 2015, detta mycket pga det stora urvalet av populära tv kanaler.

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Film och Serier Ja 0 mån 449 kr Beställ

Viaplay Fighting

UFC Se alla galor från världens största MMA-organisation (exkl PPV).
Boxning Se boxning i Världsklass från bl.a. Nordic Fight Night (exkl PPV).

Abonnemang
HD
Bindningstid
Pris/månad
Fighting Ja 0 mån 199 kr Beställ

Viaplay Store

Viaplay ger dig de bästa tv-serierna, de största filmerna och den mest spännande sporten på nätet. Du tittar när du vill, var du vill och hur du vill. Med Viaplay Store får du möjlighet att snabbare se det senaste från bio eller odödliga klassiker!
Hur fungerar Viaplay Store? I Store kan du både hyra och köpa filmer. En hyrfilm streamar eller laddar du ner så ofta du vill under 48 timmar. En köpfilm äger du - precis som en DVD-skiva, men digitalt hos Viaplay. Den kan du sedan ladda ner till din surfplatta och mobil eller streama när och hur ofta du vill.

Läs mer om Viaplay Store

Titta offline

I mobilen och surfplattan kan du spara det du vill se offline. Då kan du titta även när det inte finns internet!
Titta så mycket du vill, helt utan bindningstid.

Läs mer

Kampanjer & erbjudanden

Tele2 erbjudande

För dig som är mobil-kund hos Tele2 finns möjligheten att skaffa ett Viaplay-konto direkt genom Tele2. Du har möjlighet att välja mellan tre paket och den eventuella månadskostnaden kommer att läggas till på din faktura från Tele2.
Paketen som finns tillgängliga är(exklusive Pay Per View-event och Viaplay Store):

 • Viaplay, 99 kr i månaden
  – Film, Serier och Barn
 • Viaplay Sport, 399 kr i månaden
  – Sport, Serier och Barnserier
 • Viaplay Total 449 kr i månaden
  – Sport, Film, Serier och allt Barninnehåll
Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid och du kan enkelt göra ändringar i ditt utbud.

Läs mer om erbjudandet

En månad gratis

Prova en månad av Viaplay gratis.

Läs mer om erbjudandet

Beställ ett abonnemang från Viaplay nu!

Erbjudanden angivna ovan kan vara tidsbegränsade så beställ ditt Viaplay abonnemang redan idag för att kunna ta del av erbjudandet.


 • Sveriges största streamingtjänst
 • Sveriges nöjdaste kunder inom streaming
 • Nya filmer & serier varje vecka

Mer info & beställ