Allente abonnemang

Allente är ett företag som har bildats under 2020 genom att Tv-jättarna Canal Digital och Viasat gått samman. Målet är att erbjuda kunder allt i tv-väg på ett och samma ställe och att långsiktigt bli Nordens största tv-leverantör. Allente erbjuder tv-lösningar via både parabol och fiber samt bredband via det öppna fibernätet.

  • En sammanslagning av Viasat och Canal Digital
  • Bäst leverantör för Streaming, Parabol, Fiber-TV & Bredband
  • Över 70 kanaler

Allente utbud

Med Allente kan du som kund få tillgång till TV, streaming och bredband. Du kan skräddarsy ditt tv-paket med film, serier, sport och innehåll för barn. Det finns tre paket att välja mellan utifrån vilka kanaler som är intressanta för just dig. Till de färdiga tv-paketen kan man lägga till tilläggstjänster som streamingtjänster, tillvalskanaler och TV i flera rum.

Visste du att: Allente är den enda TV-leverantören på den svenska marknaden som erbjuder TV via parabol.

Företaget har förstått att det är viktigt med bra kundservice och ser till att snabbt bistå med hjälp via chatt, mail eller telefon.

Allente kanalpaket

Allente Stream

Allente Stream ser du via en Smart TV, datorn eller surfplatta/mobil. Du har ingen bindningstid och får alltid tillgång till 15 TV-kanaler och Viaplay Film & Serier. Utöver detta innehåll kan man välja till streamingtjänster från Max, SkyShowtime, dizi och Viaplay Total. Man kan även välja till extra tv-kanaler.

KanalpaketAntal kanalerBindningstidPris/månad
Allente Stream15 stIngenFrån 149 krBeställ

Se alla kanaler 

Tips: Vi tycker Allente Stream är det bästa tv-abonnemanget.

Allente Basic

Allente Basic innehåller de vanligaste svenska kanalerna med nyheter, faktaprogram och underhållning och 18 playkanaler i tv-boxen samt streamade kanaler. Läs mer på Allentes hemsida nedan. 

KanalpaketAntal kanalerBindningstidPris/månad
Allente Basic18 st24 mån349 krBeställ

Se alla kanaler 

Allente Standard

Allente Standard innehåller ett stort kanalutbud med underhållning med de senaste filmerna och serierna, sport, fakta, dokumentär, natur och barnkanaler. Dessutom ingår 5 streamingtjänster i paketet. 

KanalpaketAntal kanalerBindningstidPris/månad
Allente Standard58 st24 mån529 krBeställ

Se alla kanaler 


Allente Premium

Allente Premium är det kompletta tv-paketet och du får allting som det bästa från Allente Paketet ger dig även tillgång till flera playkanaler och 6 streamingtjänster. 

KanalpaketAntal kanalerBindningstidPris/månad
Allente Premium71 st24 mån849 krBeställ

Se alla kanaler 


Vanliga frågor och svar om Allente

Vad har Allente för utbud?

Eftersom Allente är en sammanslagning av Canal Digital och Viasat har de ett mycket brett utbud. Inom tv-abonnemang består utbudet av filmer, serier, barnunderhållning, dokumentärer, nyheter, fakta och sport. Utöver tv och streaming erbjuder leverantören även bredband över fiber.

Kan man prova Allente gratis?

Nej, helt gratis kan man inte prova Allente! Däremot listar vi de bästa erbjudande där man ibland kan få Allente fritt de första månaderna. Bindningstiden för erbjudandena är oftast 24 månader.

Vad har Allente för sportutbud?

Allente har hela sju sportkanaler som Eurosport och sportkanalen samt alla varianter av V sport. Man kan även köpa till sport från streamingtjänster som TV4 Play och Viasat.

Har Allente någon streamingtjänst?

Ja, i alla abonnemang ingår streamingtjänsten Viaplay Film & Serier. Då kan du se innehåll på resande fot inom hela EU! Allente har flera andra streamingtjänster som Max, SkyShowtime och Viaplay.

Har Allente någon bra kundtjänst?

Ja, företaget har satsat stort på sin kundservice och du kontaktar kundtjänst antingen via telefon, mail eller chatt.