Telia TV abonnemang

För dig som vill ha ett brett TV-paket får du Sveriges bredaste utbud av tv, serier och film med TV-abonnemang från Telia. I abonnemangen ingår streamingtjänsten Telia Play. Tjänsten kan du använda för att streama både hemma och i hela EU/EES.

  • TV i hög kvalitét
  • Välj startdatum själv
  • Telia Play ingår

TV-abonnemangen finns i två olika paket, Mellan och Max. Dessa paket kan kombineras med flera olika streamingtjänster och tillägg. Man kan även beställa fristående streamingpaket.

Telia är en stor operatör inom telekom och erbjuder många tjänster för både privatpersoner och företag som fast telefon, bredband, tv samt mobiltelefoni.

Tips: Samla flera olika typer av tjänster hos Telia och få samlingsrabatt.

Telia TV kanalpaket

TV Mellan

Med TV-paketet Mellan får du en lagom mix av Sveriges populäraste kanaler med underhållning för hela familjen. Telia Play och TV4 Play+ med reklam ingår.

KanalpaketAntal kanalerBindningstidPris/månad
TV Mellan27 st12 mån249 krBeställ

Se alla kanaler 


TV Max

För dig som vill ha riktigt mycket tv passar paketet Max med hela 43 kanaler. TV4 Play+ med reklam, Max, Viaplay Medium och Telia Play ingår.

KanalpaketAntal kanalerBindningstidPris/månad
TV Max46 st12 mån399 krBeställ

Se alla kanaler 


Andra TV-paket från Telia

Telia har ett stort utbud av andra TV-paket som är fokuserade på antingen underhållning, barninnehåll eller sport. Underhållningspaketen innehåller bland annat Netflix, Max, Discovery+ och SkyShowtime. Sportpaketen innehåller bland annat sport från TV4 Play, Max och Viaplay.


Extratjänster hos Telia TV

Tvillingabonnemang

Med ett tvillingabonnemang får du samma tv-paket till fler tv-apparater. Perfekt när inte alla i familjen vill titta på samma kanal. Hos Telia TV kan du beställa tvillingkort för en fast månadsavgift.


Telia har nöjdast kunder

Enligt SKIs nöjdhetsundersökning har Telia de nöjdaste TV-kunderna.

OperatörSKI 2023
Telia61,4
Boxer59,8
Sappa59,8
Telenor59,7
Tele259,7
Allente57,2

Vi rekommenderar Allentes TV-paket

Vi rekommenderar dig att titta på Allentes TV-paket istället för Telia.

  • En sammanslagning av Viasat och Canal Digital
  • Bäst leverantör för Streaming, Parabol, Fiber-TV & Bredband
  • Över 70 kanaler

Vanliga frågor och svar om Telia TV abonnemang

Behöver jag en tv-box för att titta på tv?

Nej, det går bra att titta utan tv-box genom streamingtjänsten Telia Play. Det går också att använda en befintlig tv-box om du redan har en.

Är Telia ett bra val av leverantör för tv-paket?

Ja, Telia har ett av de största utbuden av kanaler och olika streamingtjänster. Telia har dessutom fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI 2023.

Har Telia ett bra sportutbud?

Telia har flera bra sportpaket med fokus på bland annat fotboll. Få sportsändningar från TV4, Max och Viaplay via Telia.

Har Telia Pay per view?

Nej, Telia erbjuder inte Pay per view längre.