Om oss

TVabonnemanget.se är en gratis jämförelsesajt för TV-abonnemang.
Sidan drivs av eldsjälar som gillar TV och att jämföra.

Sajten ägs av Företagsinformation: Enkla Media sro, Namesti 14 rinja 1307/2, 15000 Prag. Org nr: 07992599 Kontakt: info@enklamedia.comTack för att du besöker TVabonnemanget.se – Din väg till ett billigare TV-abonnemang.

För frågor eller förslag vänligen kontakta oss på info@tvabonnemanget.se

Leverantörer på TVabonnemanget.se

På sajten kan du finna information om följande leverantörer: Telenor, Boxer, Ownit, Netflix, Max, Viaplay, Cmore, SF Anytime, SF Kids, Disney+, Sappa, Hayu, Discovery+, Prime Video, Paramount plus, Tele2, Allente och Telia. Informationen hämtas från TV-operatörernas hemsidor.

Uppdateringar av Mobilabonnemanget.se

Informationen på sajten uppdateras löpande. Det är inte vanligt förekommande, men ibland kan operatörerna ha gjort någon ändring som inte har slagit igenom på vår sida. Utgå från att informationen på operatörens egen hemsida stämmer om det skulle stå något annat på vår sida.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med redaktionen bakom Tvabonnemanget.se? Hör av dig på info@tvabonnemanget.se Vi vill gärna att du hör av dig om du har några frågor, har hittat några fel på sajten eller har förslag på förbättringar. Likaså hör vi gärna av från kollegor som har idéer på samarbeten eller andra förslag.

Skribenter

Vi är mycket stolta över våra skribenter. Genom att hårdbevaka TV & streaming-tjänster har vi en överblick som många andra saknar. Vi är därför oftast först med det senaste och kan förklara det på ett lättbegripligt sätt. Målsättningen med våra texter är att göra dem enkla att förstå och att ert beslut kring abonnemang ska bli enklare. Att bedömma abonnemangen på ett rättvist och objektivt sätt är viktigt för oss. Vi försöker därför ha med samtliga operatörer på den svenska marknaden och lyfta fram dess för- och nackdelar så att du ska kunna ta ett beslut baserat på korrekt information.

Detta är våra 10 budord på Tvabonnemanget.se

Korrekt information

Alltid uppdaterat

Objektiva recensioner

Enkelt att förstå

Vi testar själva alla abonnemang

Transparens för läsaren

Kontinuerlig förbättring av sajten

Vi tar oss alltid tid för våra läsare

Tillsammans – vi samarbetar för att erbjuda den bästa tjänsten

Vi vill vara den bästa jämförelsetjänsten