SkyShowtime konto

SkyShowtime är en framstående streamingtjänst i Europa som erbjuder ett rikt katalog av TV-serier, filmer och annat underhållningsinnehåll. De är kända för sitt varierade urval av premiuminnehåll och riktar sig till publik i alla åldrar i hela Europa.

  • Ny streamingtjänst lanserad i Sverige
  • Streama program, TV-serier och filmer
  • Bra pris för årlig prenumeration

Med SkyShowtime kan prenumeranter förvänta sig en sömlös streamingupplevelse. Plattformen erbjuder kompatibilitet över olika enheter. Oavsett om du använder din smartphone, surfplatta, dator eller smart TV, kan du njuta av dina favoritprogram och filmer utan problem.

För sportentusiaster kommer SkyShowtime inte att göra dig besviken. De har omfattande täckning av olika sportevenemang, vilket garanterar att fansen inte missar någon action. Från fotboll till tennis, från rugby till motorsport, har SkyShowtime allt du behöver.

En av de stora fördelarna med SkyShowtime är möjligheten att ladda ner innehåll. Denna funktion säkerställer att användare kan titta på sitt favoritinnehåll även utan en internetanslutning. Så, oavsett om du reser eller befinner dig på en plats med osäkert internet, kan du fortsätta dina serier utan avbrott.


Få SkyShowtime genom Allentes TV-paket

Visste du att SkyShowtime ingår kostnadsfritt i alla TV-paket hos Allente? Kolla in kanalutbudet hos Allente och se vilka TV-paket som skulle kunna passa dig!

Vad kostar SkyShowtime i Sverige?

Månadsabonnemanget för SkyShowtime ligger på 79 kr. Om du planerar att stanna ett tag, kan ett årsabonnemang på 629 kr vara ett smart val. Du sparar 33% jämfört med månadsbetalning.

Hur tar jag del av SkyShowtime?

Det är lätt att börja med SkyShowtime – klicka dig vidare till deras hemsida för att beställa. Använd sedan deras app på din TV, Apple eller Android-enheter.

Om du gillar att vara förberedd kan du även ladda ner dina favoritprogram och serier för att njuta av dem offline.

Om du redan har ett TV-paket från leverantörer som Allente, Sappa, Telenor, Tele2 eller Telia kan du ha tur – SkyShowtime kan redan ingå där!

Dyk djupt in i SkyShowtimes app:

  • Streama det du älskar
  • Organisera med “Min lista”
  • Ladda ner och se var du vill
  • Skapa och anpassa profiler, även för barn
  • Hantera ditt abonnemang
  • Ändra dina appinställningar

Antal enheter och skärmupplösning

Med ett SkyShowtime-abonnemang kan du njuta på upp till tre skärmar samtidigt. Vad gäller kvalitet, förvänta dig HD som standard. Men håll ögonen öppna – 4K är på väg!

Will du pausa SkyShowtime?

Det är okomplicerat att sätta ditt SkyShowtime-medlemskap på paus eller att avsluta det helt. Gör det direkt via appen eller kontakta din leverantör om du gick via dem.

SkyShowtime utbud

Med sin starka koppling till Paramount, erbjuder SkyShowtime allt som tidigare fanns på Paramount+ och mycket mer. Förvänta dig att se favoriter som “Halo”, “Yellowstone” och nyare titlar från både Universal Pictures och NBCUniversal.

Vare sig du är ute efter biosuccéer som “Top Gun: Maverick” eller serier som “The First Lady”, har SkyShowtime något för alla.

Vanliga frågor och svar om SkyShowtime

Är SkyShowtime gratis?

Nej, SkyShowtime är inte gratis, men du kan få prova under en period till extra förmånligt pris.

Vilket slags utbud har SkyShowtime?

Streamingtjänsten erbjuder ett brett utbud av filmer och serier från Showtime, Sky Studios, Peacock, Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon och DreamWorks Animation. SkyShowtime är en samägd streamingtjänst av Comcast och Paramount.

Vad har SkyShowtime för sportutbud?

För Sverige har SkyShowtime inga sändningsrättigheter för sport. Man satsar fullt på film och serier

Kan man se innehåll från SkyShowtime offline?

Ja, det går utmärkt att se innehållet offline. Smidigt om du kommer att vara utan internet!