Canal Digital abonnemang

Canal Digital har upphört och istället gått ihop tillsammans med Viasat och heter nu Allente. Det innebär att man inte längre kan teckna TV-abonnemang från Canal Digital. Vi rekommenderar dig istället att teckna ett abonnemang från Allente.


Vi rekommenderar Allente TV

Vi rekommenderar dig att titta på Allentes TV-paket som ersättning för Canal Digital.

  • En sammanslagning av Viasat och Canal Digital
  • Bäst leverantör för Parabol, Fiber-TV & Bredband
  • Upp till 60 kanaler

Canal Digital grundades 1998 som ett samarbete mellan Franska Canal+ och Norska Telenor. Senare så köpte Telenor upp Canal+ andel och Canal Digital blev ett bolag helt i Telenors ägo. Canal Digital verkar inom tv och interaktiva tjänster och är en av de största distributörerna utav satellit-tv-distribution i Skandinavien.

Canal Digital erbjuder ett stort utbud av kanalpaket med filmer, serier och massor utav sport för att passa alla sina kunders behov.

Under 2020 valde Canal Digital att göra om sina paket med nya indelningar och nya namn. Det finns nu tre nya paket, Baspaketet, Underhållning och Sport. Kombinerar du alla tre motsvarar det hela kanalutbudet precis som Familjepaketet var tidigare. Tillvalspaketen från C More, Viasat och HBO Nordic fungerar precis som tidigare.