C More flyttar in i TV4 Play

Från och med augusti 2023 integreras C Mores innehåll på TV4 Play. Nuvarande C More-användare övergår till att bli plusanvändare på TV Play, medan befintliga TV4 Play-användare får tillgång till mer material.

TV4 Play behåller sitt nuvarande utseende och fortsätter erbjuda nyheter, underhållning som Masked Singer, Idol, Bonde söker fru, Sveriges Mästerkock och Robinson, samt möjlighet att köpa extra innehåll med eller utan reklam. Sportinnehåll från C More, inklusive Champions League och SHL, integreras också på TV4 Play under nya namn som TV4 Hockey och TV4 Fotboll.

Cmore play är en streamingtjänst som erbjuder ett stort utbud av både film och sport. Cmore har i dagsläget alla rättigheter när det gäller svensk hockey inom SHL och HockeyAllsvenskan. Man visar dessutom svensk fotboll som Allsvenskan från Discovery+.

Cmore film innehåller över 1500 st filmer och erbjuder alltid de senaste storfilmerna från Hollywood samt de mest älskade svenska biosuccéerna.

Med Cmoreplay så kan du titta när och var du vill. Cmore finns i din TV, dator, mobil och surfplatta och har bra paketlösningar för att passa alla tittare.

Fotbolls-VM och andra sporträttigheter

Ta del av FIFA Fotbolls-VM med paketen hos C More. Följ jakten på VM-guld och passa på att streama Fotbolls-VM i Ultra HD med Premium Plus.

C More har också flera andra sporträttigheter som Champions League, SHL, LaLiga, NFL, Handbollsligan, Hockeyallsvenskan och mycket mer.

Få Cmore genom Telenors TV-paket

Visste du att du har möjlighet att få Cmore genom TV-paketen hos Telenor? Kolla in kanalutbudet hos Telenor och se vilka TV-paket som skulle kunna passa dig!

Vanliga frågor och svar om Cmore

Vilka sporträttigheter har Cmore?

De har alla sporträttigheter för svensk hockey inom SHL och Hockeyallsvenskan. Läs mer på vår sajt om vilka paket som kan passa bäst för sport!

Vad har Cmore för utbud?

Med Cmore film och serier får du tillgång till mer än 1 500 filmer. Det kommer nya serier och filmpremiärer varje vecka och de har även exklusivt innehåll av nordiska serier och filmer. Med C Mores sportpaket kan du se både hockey, fotboll, tennis, motorsport och golf.

Finns det något bra erbjudande när man beställer Cmore?

Ja, för dig som vill testa tjänsten finns det möjlighet att prova 1 vecka fritt med paketet C More TV4! Då får du tillgång till 11 tv-kanaler. Läs mer och beställ via vår sajt!

Kan man se på Cmore offline?

Ja, de flesta filmer, serier och innehåll för barn kan laddas ner för att se offline men exempelvis sport och TV4-innehåll kan på grund av rättigheter inte laddas ner.

Går det att se på matcher i efterhand?

Ja, det går att se på alla matcher 48 timmar efter sändningsstart. Det går att se matchen från aktuell tablå och kan du inte hitta matchen så läggs dessa alltid i sportarkivet när sändningen är avslutad.